Om Parameshwari

ParameshwariJag heter Carina till vardags. Parameshwari (Kaur) är mitt spirituella namn som jag fick 2014 av min lärare/mentor efter att jag blivit klar med utbildningen till kundaliniyogalärare.
Parameshwari är också det namn jag numera använder mig av när jag skriver på olika sociala medier m.m.
Jag älskade namnet med en gång och fick veta att det hade med min förmåga som healer att göra, men det tog ända fram till i början av 2017 innan jag under en meditation verkligen fick till mig betydelsen av mitt namn och kände mig bekväm med att använda det.

Gud berättade för mig att mitt namn betyder att jag är healer. Att jag ska hjälpa andra människor att ”vakna upp”.
Just då kändes det som ett stort lass att bära (”inte kan väl jag…”). Samtidigt visste jag någonstans i mitt inre redan när jag började läsa ACIM (A Course in Miracles) igen att det här kommer att bli mitt kall. Jag kommer att få en annan slags anställning framöver. Det har blivit mitt uppdrag att sprida ljus, att förlåta och leva i sanning. Det gäller förstås oss alla. Vi är alla här för att hela våra sinnen och att åter minnas vem vi i sanning är.

Jag ser mig ännu som novis på detta område. Jag lär under tiden jag lär ut och jag lär mig från andra. Lärare-elev. Elev-lärare. Det är en ömsesidig relation. Det är en lärandeprocess för båda.
Jag har fått med mig kunskap och stöd från Living in Purpose Mastery Program samt boken (ACIM).
Jag har utöver detta en fin grund att stå på i yogan som varit min plattform sedan 1996. Det var dock först 2011, när jag fann kundaliniyogan, som allt föll på plats. Kundaliniyoga, medicinsk yoga och daglig meditation får mig att stå stadigt i livet. Utan den grunden skulle jag nog hamnat i ständigt blåsväder.
Jag känner också att jag har min mamma att tacka för att jag kommit dit där jag är idag. Skulle förstås hellre ha kvar henne livet, men efter att hon dog i november 2016 sattes en intensiv process igång. Jag kände hennes närvaro och Guds närvaro, som bara blev allt starkare. Jag vägleddes till den blå boken, där min resa sedan på riktigt började.
Hur skulle jag kunna känna annat än tacksamhet inför detta.

Så… tack för att du är här!
Dela gärna med dig om du har något på hjärtat.

Kärlek & frid,
Parameshwari ❤